jótékonysági akció

2020.12.02. 14:00

Szerkesztőségünkben is gyűjtjük a dobozokat

Kiadónk is csatlakozott az országos jótékonysági akcióhoz.

Forrás: MTI

Kiadónk, a Mediaworks Hungary Zrt. is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású Cipősdoboz jótékonysági akciójához, melynek keretében nélkülöző gyermekeknek gyűjtenek adományokat. A pandémia okozta helyzet, illetve a világjárvány második hulláma sokak számára jelent nagy terheket és megpróbáltatásokat, ezért minden eddiginél nagyobb szükség van az összefogásra. Ennek jegyében kiadóvállalatunk nemcsak médiafelületekkel, hanem gyűjtőpontok kialakításával is hozzájárul az akció sikerességéhez: szerkesztőségünkben december 15-éig várjuk az adományokat.

A Baptista Szeretetszolgálat 17. alkalommal hirdette meg Cipősdoboz jótékonysági akcióját, melynek keretében nélkülöző gyermekeknek gyűjtenek adományokat – több tízezren kizárólag az akciónak köszönhetően kapnak ajándékot karácsonykor. A kezdeményezéshez az idén csatlakozott kiadónk, a Mediaworks is, hiszen társadalmi szerepvállalásunk egyik legfontosabb pillére a segítségnyújtás.

Játék, könyv, írószer

Az akció sikeréhez nemcsak médiafelületekkel, hanem országszerte gyűjtőpontok kialakításával is hozzájárul a vállalat, így a segíteni vágyók lapunk, a Kelet-Magyarország szerkesztőségében is leadhatják adományukat.

Aki személyes ajándékkal szeretne mosolyt csalni egy rászoruló kisgyermek arcára, egy olyan cipősdobozzal is megteheti, ami szép és hasznos dolgokat (játék, írószer, higiéniai eszköz, édesség, könyv) rejt magában. Azt kérjük, a dobozt csomagolják be színes csomagolópapírral, ragasszák le átlátszó ragasztószalaggal vagy kössék össze, végül jól láthatóan írják fel rá, hogy milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánják az ajándékot.

December 15-éig behozhatják

A Baptista Szeretetszolgálat megteremtette az online segítségnyújtás lehetőségét is: a https://www.liliputjatek.hu/ciposdoboz/ oldalon keresztül játékokat lehet adományozni online, a http://www.baptistasegely.hu/adomanyozas oldalon pedig édességgel és higiéniai eszközökkel lehet támogatni az akciót.

Szerkesztőségünkben december 15-éig gyűjtjük az adományokat, amelyeket eljuttatunk a Baptista Szeretetszolgálathoz. Legyenek Önök is dobozolók, legyenek részesei sok-sok nélkülöző kisgyermek karácsonyi csodájának! Köszönjük!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában