Nyíregyháza

2022.06.16. 09:41

Zenés versek egyvelege

Egy klasszikus és kortárs szerzőket felvonultató egyveleggel várják az érdeklődőket.

Km

Legközelebb június 22-én találkozhat az együttessel a közönség

Fotó: KM-archív/Pusztai Sándor

Szent Iván éjjele különleges a szerelmesek számára. Országszerte színes programokban lehet ilyenkor része az Ámor nyilával eltalált szerencséseknek éppúgy, mint a szerelmes témájú műsorokra vágyóknak. A nyíregyházi AdHoc Team elébe ment a nagy napnak, s már június 22-ére összeállított egy klasszikus és kortárs szerzőket felvonultató irodalmi egyveleget, melyet a Vasutas Művelődési Házban mutatnak be szerdán 18 órakor. 

Sok vers, számtalan stílus

A formáció népes rajongótábora megszokhatta már, hogy Robert Burnstől és Radnóti Miklóstól Czóbel Minkán át Bodnár Istvánig sokféle költő verseit hallhatja számtalan stílusban. A művek megzenésítése az együttes tagjait dicséri: Romanovits István, Balázsi Gyula és Mester Tamás szinte minden vers alá másféle zenét szerez, amiért mindig különösen hálás a muzsikakedvelő publikum. A gitáros Incze György jelenléte éppen úgy hozzátartozik a különleges csapat képéhez, mint a lányok (Bory Bea és Kerék Annamária) éneke vagy hangszeres játéka. Az AdHoc Team programjának vezetője ezúttal is Orémusz Maja lesz, akivel régóta dolgoznak együtt, s aki ezúttal is prózai, verses és humoros írásokkal egészíti ki a szerelmes témájú műsort.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában