Rakamaz, Tokaj

2022.09.01. 20:11

Ezzel a kapitális harcsával több díjat is hazavittek a versenyről

Nappal csónakból horgásztak, az éjszakai órákban pedig a partról.

A Haluska Catfish Team tagjai a 194 centiméteres harcsával

Fotó: A szervezők

Első alkalommal rendezték meg a napokban a 67 órás Hegyalja Harcsafogó Kupát a Tisza rakamazi és tokaji szakaszán, de a szervezők már több kedvező visszajelzést kaptak. Csak néhány mondat a közösségi médiában olvasható gratulációkról: „Nívós verseny volt, le a kalappal a szervezés előtt.” „Európai szintű verseny volt.” „Fantasztikus dolgot csináltatok.”

Csak egyet fogtak a partról

Természetesen jóleső érzéssel olvassák ezeket a szervezők.

– Már több csapat jelezte, hogy jövőre visszajön – mondta el lapunknak a Nyíregyházán élő Vass István Miklós, a rendezvény egyik szervezője.

– Az egyik csoport végül nem tudott elutazni a versenyre, így végül huszonegy csapat várta a harcsák kapását. Nappal csónakból horgásztak, az éjszakai órákban pedig a partról. Érdekességként említhetem, hogy a verseny legnagyobb halát, a 194 centiméter hosszú harcsát egy tenyérnyi keszeggel a partról fogták meg, de egyben ez volt az egyetlen partról megfogott hal is. Ezzel a kapitális harcsával a Haluska Catfish Team megnyerte a legnagyobb harcsa díját, a partról fogott legnagyobb hal díját, de az összesített eredményeket tekintve is ennek a harcsának köszönhetően állhattak fel a dobogó tetejére.

KM

A végeredmény

1. Haluska Catfish Team (Haluska István, Szabó Tamás, Oláh Péter), 2. Kuttyogók (ifj. Ludas Zoltán, Ludas Zoltán, Májer Péter), 3. Kis Fish is Fish Catfish Team (Hronyecz Tamás, Skorka Árpád, Tira Róbert), 4. Tokaji Harcsalesők (Bolló Richárd, Csontos Gábor, Farkas Béla), 5. KaZo Catfish Team (Egervári Zsolt, Kovács Károly, Lakatos Zoltán).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában