Kisvárda

2022.12.21. 20:00

Nagykorúvá érett a Radar

A 18 éve zenélő, aranylemezes rockbanda ünnepi koncerttel és videóklippel kedveskedik rajongóinak.

Öt lemezzel a háta mögött ünnepli tizennyolcadik születésnapját a kisvárdai rockzenekar

Fotó: A Radar archívuma

A nyíregyházi Club Hollywood színpadán ünnepli nagykorúságát a Radar zenekar december 27-én. A kisvárdai rockbanda 18 éve játszik egyhuzamban, megállás nélkül, aktívan, s ez idő alatt öt lemezük jelent meg. A fiúk a pandémia embert próbáló időszakában sem tétlenkedtek, a koncertstop alatt az alkotómunkáé volt a főszerep a zenei életükben.

Mák István, a zenekar frontembere lapunknak elmondta: a csapat basszusgitáros-tagcsere előtt áll, amíg nem találják meg a megfelelő embert, addig egy beugró zenész segíti ki a formációt, nevezetesen a P.Mobil basszere, Tarnai Dániel.

Tarnai Dániel
Fotós: A Radar archívuma

Új klip: Változatlanul

– Karácsonykor virtuális-vizuális ajándékkal is szeretnénk kedveskedni a rajongóinknak. Elkészítettük ugyanis egy korábbi közönségkedvenc dalunk, a 2014-ben a Mindenáron címmel megjelent korongunkon hallható Változatlanul videóklipjét, amely az ünnepi hétvégén kerül fel a honlapunkra, közösségi oldalunkra, illetve a Youtube-ra. Aki teheti, bulizzon velünk élőben Nyíregyházán: fél kilenctől a Budapestről érkező Mürderhead alapozza meg a hangulatot, 22 órától pedig mi csapunk a húrok közé. Érdemes velünk ünnepelni, hiszen egy felrázott műsorral és több meglepetéssel készülünk! 

KM
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában