VIDOR Fesztivál 2023

2023.09.01. 08:21

Retró slágerek, Queen-dalok

A városháza előtt és a VIDOR Kertben is kiváló együttesek lépnek fel.

Szon.hu

A Polip Band 2005-ben alakult, azaz közel húsz éve szórakoztatja a közönséget igényes műsoraival, koncertjeivel, parti- zenekari muzsikájával. Az együttes ma 17.30-tól a Kossuth téren slágerparti műsorával igyekszik jókedvre hangolni a közönséget: ismert slágerekkel, retró és mai zenék egyvelegével várnak mindenkit a városháza elé. 

Metál és Queen 

Egy órával később a VIDOR Kertben az Escape My Shadows lép színpadra: a fiatal, lendületes, modern formáció 2020-ban alakult. Dalaik a modern metál műfajába sorolhatóak, de folyamatosan formálódó stílusukban megtalálhatóak más műfajokból – pop, trap – átvett zenei elemek is, melyek színesítik a standard metál/rock hangzást. A leghíresebb Queen-dalok szólalnak meg 21.30-tól a Queen Forever Tribute Band jóvoltából: a 2019-ben alakult zenekar fő törekvése a Queen dalainak hiteles interpretálása és a kifogástalan koncertélmény – ezt ígéri ma estére is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában