Nyíregyháza

2023.12.17. 08:49

A csoki mellett rajzokat is küldtek a gyerekeknek

Az Eötvös-iskola alsó tagozatos diákjai összesen 672 tábla csokoládét gyűjtöttek össze.

Szon.hu

Forrás: Iskola

Ott, ahol szükség van rá, a legapróbb támogatás, a legkisebbnek hitt önkéntes részvétel is óriási segítség! Az Eötvös Gyakorlóiskola alsó tagozata aktívan bekapcsolódott a Mátrix Közhasznú Alapítvány által meghirdetett „Szeretetcsoki” adománygyűjtésbe. Az alsó tagozat diákjai összesen 672 tábla csokoládét gyűjtöttek össze és adományoztak a Jósa András Oktatókórház beteg gyermekeinek. 

A csokoládé mellett rajzokat, jókívánságokat küldtek a gyerekek a betegséggel küzdő társaiknak. Az összegyűjtött, közel 70 kilónyi csokoládét Bugya Zoltánné, a Gyermekgyógyászati Osztály Sürgősségi részlegvezetője vette át, aki köszönetét fejezte ki az adományozóknak. A csokigyűjtés megmutatta, hogy mekkora erő van az összefogásban – tájékoztatta lapunkat Dobos Zoltánné igazgató-helyettes, aki megköszönte a szülők és a pedagógusok együttműködését, s a szervezők, Farkas Attiláné munkaközösség-vezető és Vasvári Gabriella munkacsoportvezető segítségét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában