Nyíregyháza

2023.12.07. 08:50

„Kanadai sokszínűség” a Krúdyban

Szon.hu

December 4-én, hétfőn rendezték meg a Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnáziumban a már  hagyományosnak tekinthető városi angol prezentációs versenyt.  Ebben a tanévben „ Canadian Diversity” /A kanadai sokszínűség/ címmel kellett 3 perces PowerPointtal támogatott előadást tartaniuk a versenyzőknek, melyet szakmai szempontok alapján pontozott és értékelt a független zsűri.
A megmérettetésre 22 diák jelentkezett és készült fel lelkiismeretesen, valamennyiük munkája kiváló és nyelvileg igényes volt Dr. Ajtay-Horváth Magda és Konczné dr. Nagy Zsuzsanna a Nyíregyházi Egyetem tanárai, zsűritagok szerint. Hat tanuló részesült külön jutalomban, melyet a Krúdy Alapítvány valamint az Oxford kiadó tett lehetővé. Az eseményről volt diákunk, Tóth Márton készített felvételeket.

1.    Józsa Áron Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium /felkészítő tanár: Vass Mihályné/

2.    Hankószki Péter Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium /felkészítő tanár: Dr. Dezsőné Majoros Lilla / és Benő Kristóf Nyíregyházi SZC Széchenyi István Technikum és Kollégium /felkészítő tanár: Kissné Sinka Éva/

3.     Szalkay Lili Nóra Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium /felkészítő tanár: Ferencziné Molnár Éva/ és Türk Luca Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium /felkészítő tanár: Szabó-Papdi Eszter/

4.    Forró Alex Nyíregyházi SZC Széchenyi István Technikum és Kollégium /felkészítő tanár: Kissné Sinka Éva/

Köszönik a többi lelkes felkészítő tanár munkáját is:

Rozsnyai Alíz Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium
Kiss László Nyíregyházi SZC Széchenyi István Technikum és Kollégium
Szabó Csilla Nyíregyházi SZC Széchenyi István Technikum és Kollégium
Jánowszy-Markovics Orsolya Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium
Szilágyi Réka Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában