Kisvárda

2024.01.13. 12:57

Édes segítség a gyerekeknek

A kisvárdai polgármesteri hivatal dolgozói öt napon át árulták a mézeskalácsokat.

Csatári Jázmin Abigél

Leleszi Tibor polgármester és az alapítvány tagjai

Forrás: Fotó: önkormányzat

Összefogtak a daganatos gyermekekért Kisvárdán. Még tavaly decemberben, a karácsonyi kavalkádon jótékonysági mézeskalácsvásárt rendezett a város önkormányzata. Mint ahogy a település honlapján olvasható, a finomságokat az oktatási intézményei biztosították, melyek nem csupán megsütötték a mézeseket, hanem minden alapanyagról saját büdzséjükből gondoskodtak. 

Összefogtak az iskolák 

A legnagyobb munkát a Kisvárdai SZC II. Rákóczi Ferenc Technikum és Szakképző Iskola vállalta, ahol a diákok és a pedagógusok összesen 2500 süteményt szolgáltattak a jótékonysági vásárnak. A jótékonysági akcióhoz csatlakozott a Bessenyei György-, a Szent László-, a Szent Bazil- és a Szent György-iskola is. 
A vásárral a Kisvárdán és a térségben élő daganatos gyermekek gyógyulásához szeretett volna hozzájárulni a város. A befolyt összeget a kisvárdai Szeretet Hatalma Alapítvány részére ajánlotta fel Leleszi Tibor polgármester, aki január 10-én, szerdán a városháza dísztermében személyesen adta át az összegyűjtött, mintegy 256 ezer forint adományt a kuratórium jelen lévő tagjainak, Szemjánné Jászay Gabriella elnöknek, Pekó Lászlóné Idukának és Csubák Istvánnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában