Ingatlanbazár

2023.08.26. 07:00

Íme egy varázslatos otthon buj község szívében

Szon.hu

Forrás: ingatlanbazár

Ez a Buj község központjában található exkluzív családi ház számos izgalmas lehetőséget kínál. Az 160 nm-es ingatlan 4 szobás, 2 fürdőszobás ingatlan, csupán 18 km-re található Nyíregyházától. A szilikát falazat és a napelemek gazdaságos fűtést és energiamegtakarítást biztosítanak. A teraszok lenyűgöző kilátást nyújtanak a medencés kertre. Az ingatlan számos lehetőséget rejt magában, legyen szó saját élettérről vagy üzleti tevékenységről.

Buj község központjában exkluzív kialakítású, 160 nm-es, 3 szoba + nappali, 2 fürdőszobás, 3 szintes családi ház eladó.

Az ingatlan Nyíregyházától 18 km-re fekszik. Szilikát falazatból épült, mely szigetelt. Duplakomfortos, fűtése gáz-cirkó kazánnal és egy nagyméretű, modern cserépkályhával megoldott. Az energiafelhasználást kiépített napelem-rendszer teszi gazdaságossá. A nagyméretű, fedett és nyitott részből álló teraszokról gyönyörű kilátás nyílik a különleges és egyben értékes növényekkel telepített, öntözőrendszerrel ellátott kertre. A nyitott teraszon egy kisebb méretű medence is épült.

A ház alatt fűtött, szerelőaknás garázs és műhely épült. Az udvaron több, különböző funkcióval rendelkező építmény található: fatároló, babaház, cserépkályhával fűtött nyárikonyha, borospince, szalonnasütő illetve kemence. Az épülethez tartozik továbbá egy közösségi helynek készült épület is, melynek fűtését egy egyedileg tervezett kandalló biztosítja.

A parkosított udvaron filagória és növényekkel futtatott gépkocsibeálló is készült. Minden építmény, burkolat, valamint a kertépítés a tulajdonos szakértelmének gyümölcse, minőségi alapanyagok felhasználásával.

A település infrastuktúrája teljes mértékben kiépített, a közlekedési lehetőség kiváló. Bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelők, polgármesteri hivatal sétatávolságra elérhetőek.

Az ingatlan számos lehetőséget rejt magában, akár saját élettérként tervez majd vele leendő tulajdonosa, akár vendégházban vagy egyéb vállalkozói tevékenységben gondolkodik.…]

 

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában