Ingatlanbazár

2023.10.07. 07:00

Medencés ház Fényeslitkén, hatalmas telekkel

Szon.hu

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei ingatlanhirdetések között találtuk azt a medencés házat, amely ezen a héten kedvezményesen van meghirdetve, de azért nem kell aggódni, az ár így is irányár. 230 négyzetméteres, mindenféle extrával rendelkezik, és egy hatalmas telken helyezkedik el. Akkora, hogy el is lehet  ott veszni. Fényeslitke központi részén a környék szerelmeseinek!   

“Kedvezményes ár, csak a héten: 71.000.000 Ft!!!
Ragyogja be az életedet a nap ebben a gyönyörű, minden igényt kielégítő családi házban! Élvezd reggeli kávédat saját medencéd partján, hatalmas teraszodon, gyönyörködve a felkelő napban, a harmattól csillogó kertben!
Fényeslitke legfrekventáltabb helyén található a ház. A közelben bolt, gyógyszertár, óvoda, iskola, orvosi rendelő, sportpályák. Nappali, étkező+konyha, 3 szoba (melyből a 2 nagyobb kettéválasztható), 2 fürdőszoba, 4 WC, mosókonyha, barkács szoba, melléképületek. Energetikai besorolása:A.
Kiváló minőségű anyagokból épült 2012-ben. Parkosított, térkövezett udvarral, rózsakerttel, virágzó bokrokkal, öntözőrendszerrel, kertben termő gyümölcsfákkal. Hatalmas füves terület, játszótorony csúszdával a gyerekeknek. Kovácsoltvas kerítés, elektromos kapu, kétállásos, szigetelt, csempézett garázs, elektromos Hörmann garázskapuk.
TOFA hőszigetelt nyílászárók (3rtg üvegezéssel: 4-18-4-18-4), Porotherm tégla falazat 12cm-es grafitos hőszigeteléssel, padlóban 10 cm, födémen 30 cm. Tetőn mediterrán cserép. Puffer tartály, vízlágyító, központi porszívó, riasztó, 4 db Gree hűtő - fűtő klíma.
Hővisszanyerős szellőztető rendszer, kiépítve csak a motor hiányzik hozzá.
A bútorok és beépített konyhai gépek a vételár részét képezik.
Budapesti lakáscsere értékegyeztetéssel érdekel.

 

Az ár irányár!”[...]
További lakások, házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában