Ingatlanbazár

2024.05.25. 07:00

Ezért a házért érdemes türelmesnek lenni!

Szon.hu

Ha nem sürgős, érdemes decemberig várnia, amennyiben egy jó, új építésű házra vágyik Nyíregyháza belvárosában. A hozzá tartozó telek nem veszi az a pihenésre szánt idejét, de mégis használható méretű, nem kell azon aggódnia, hogy mi megy tönkre először, hiszen minden új, és az ára se horribilis, egy jobb lakáséval vetekszik. A kinézete modern, a szomszéddal közös fala csak a garázs, és elég fény árad majd be ahhoz, hogy bárhol legyenek növények. Nézze meg a képeket! 

“Nyíregyháza - Ságvári kertvárosban, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, garázsok mentén összeépített, 80 nm lakóterülettel, 3 szoba + amerikai konyhás nappalival, külön fürdő és wc-vel, mosókonyha, választható járólap és laminált parketta burkolattal, egyedi gáz padlófűtéssel, 3 rétegű műanyag nyílászárókkal, a mai energetikai követelményeknek megfelelően, 450 nm-es telken, ikerház eladó. Kulcsátadás 100%-os készültségben decemberi átadással, 5 %-os áfa visszaigénylési lehetőséggel.”[...]

További jó lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában