Levelek

2024.05.21. 09:48

Terítéken a turizmus

A többnapos nyári rendezvények nagyszerű lehetőségeket kínálnak a szállások megtöltésére.

Tarnavölgyi Gergely

A leveleki rendezvény résztvevői

Fotó: Kamara

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében valósult meg a "Szállásadók workshopja - A vidéki szállásadás lehetőségei" elnevezésű rendezvény, melynek a leveleki Csűr a bisztró adott otthont a napokban. 

Külföldi gyakorlat

A rendezvényt a kamara főtitkára, Párkányiné dr. Csurka Edina köszöntője nyitotta meg. Az első előadásban Jécsák Tibor térségfejlesztési koordinátor egy izgalmas külföldi jó gyakorlaton keresztül mutatta be a vidéki turizmus fejlesztési lehetőségeit, felvázolva azokat a szempontokat, melyek segítségével a vidéki szállásadók hatékonyan tudnak fejlődni és növelni a vendégforgalmat.

Ezt követően Gresóné Nesuta Marianna, a Csűr a bisztró ügyvezetője osztotta meg saját útjukat az egyszerű szállásadástól a széles körű szolgáltatásokkal kiegészült jelenlegi állapotig. Az előadás során bemutatta azokat a lépéseket és stratégiákat, amelyek révén sikeresen tudták fejleszteni és diverzifikálni szolgáltatásaikat.

Az előadásokat Muhari Zoltán, a Panyola Feszt egyik alapítója zárta. Kiemelte, hogy a többnapos rendezvények nagyszerű lehetőségeket kínálnak a szállások megtöltésére, és ösztönözte a résztvevőket arra, hogy aktívan vegyenek részt az ilyen típusú események szervezésében és támogatásában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában