Szörnyű

2024.05.22. 08:32

Egy dombrádi lakos halt meg a horrorbalesetben

A hírek szerint a férfi elaludhatott vagy rosszul lett, ezért csapódott az árokba, majd több fát is letarolt.

Szon.hu

Forrás: ripost.hu

A tűzoltók takarították el egy összeroncsolódott kamion maradványait a 4-es főúton, kedd reggel, Törökszentmiklós közelében. Egy dombrádi lakos ment a kamionnal Szolnok irányából Fegyvernek felé, amikor lesodródott az útról. - olvasható és látható a ripost.hu oldalán.

Egyelőre még nem tudni, hogy mi okozta a balesetet: a sofőr valószínűleg rosszul lett, vagy elaludt vezetés közben. Miután letért az útról, métereken keresztül a vízelvezető árokban ment, több fát és oszlopot is kidöntött. A kamion bitument szállított, amikor az oldalára borult, a rakomány kiömlött az árokba, a sofőr pedig beszorult a vezetőfülkébe - a tűzoltók szabadították ki és adták át a mentőknek. A sofőr azonban a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy hiába küzdöttek az életéért, a helyszínen, azonnal meghalt.

 A rendőrségi helyszínelés órákig tartott, a baleset idején az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom - mondták el a Tényekben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában