Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.05.14. 09:15

Tűzoltói beavatkozások hétfőn

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: katasztrófavédelem

Többen rosszullétre panaszkodtak egy építés alatt álló intézmény területén hétfőn Csengerben. A mátészalkai hivatásos és a csengeri önkormányzati tűzoltók teljes légzésvédelem mellett átvizsgálták az épületet, amelyet nyolcvanan hagytak el. A beavatkozók az épületben méréseket végeztek, amelyek nem igazolták egészségre ártalmas gáz jelenlétét.

 Száraz gallyak égtek egy családi ház kertjében mintegy kétszáz négyzetméteren Nyírbátorban hétfőn. A város hivatásos tűzoltói vonultak a tűzesethez, kéziszerszámokkal és gyorssugárral fékezték meg a lángokat. Nyíregyházán, a Nyírség utcában a vasúti sínek mellett lángolt a száraz fű három négyzetméteren, amelyet nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltottak el gyorssugárral. 

 Két személygépkocsi ütközött össze Nyíregyházán, a Blaha Lujza utcában tegnap. A vármegyeszékhely hivatásos és önkéntes tűzoltói áramtalanították a gépkocsikat, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

-tájékoztatta portálunkat a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában