Helyi közélet

2008.09.23. 15:32

MSZP: Fórumnak álcázott színjáték

<p>Nyíregyháza - Évek óta nem volt ekkora nagyságrendű intézményfelújítás Nyíregyházán.<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/forumnak-alcazott-szinjatek/cn/szon-news-km_01-20080923-033127">A piacról <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Az MSZP sajtótájékoztatón értékelte a hétfői városi közgyűlés tanulságait. Nagy László alpolgármester szerint távhőügyben az ellenzék kezelhetetlen javaslatokkal állt elő. „A felügyelő bizottság, valamint a közlekedési és városüzemeltetési bizottság ülésén sem hangzott el olyan érdemi felvetés, ami konkrétumokat tartalmazott volna. A lakossági fórumnak álcázott politikai színjátékkal az a gond, hogy egyetlen szakembert sem hívtak meg. Ennek alighanem a hangulatkeltés folyamatos felszínen tartása az oka”.

Jeszenszki András önkormányzati képviselő megjegyezte, hogy az ellenzék Áfa-csökkentéses javaslata parlamenti, nem pedig önkormányzati hatáskör, de ezzel a felvetést hangoztatók is tisztában vannak. Igenis érzékenyek távhőügyben, idén 70+10 millió forintos lakásfenntartási támogatást eszközöltek a rászorulóknak. Elmondta még, hogy évek óta nem volt akkora nagyságrendű intézményfelújítás Nyíregyházán, mint idén, mintegy 700 millió forintos átalakítással újult meg a város kéttucatnyi intézménye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában