Helyi közélet

2009.01.12. 16:39

Egy sérült és két autó az árokban a székelyi karambol nyomán

<p>Székely - Hétfő délután egy Suzuki haladt Demecser felől Székely irányába. <dia width="960" height="800" alt="Egy sérült és két autó az árokban a székelyi karambol nyomán 2009.01.12."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Egy_s_r_lt__s_k_t_aut__az__rokban_a_sz_kely/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Egy sérült és két autó az árokban a székelyi karambol nyomán 2009.01.12." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/36135/egy-s--r--lt---s-k--t-aut---az---rokban-a-sz--kelyi-karambol-nyom--n" target="http://video.szon.hu/video/36135/egy-s--r--lt---s-k--t-aut---az---rokban-a-sz--kelyi-karambol-nyom--n"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A vezetője úgy akart egyenesen áthaladni a 4-es főúton, hogy nem adott elsőbbséget a neki balról, Berkesz felől érkező ukrán rendszámú Mercedes gépkocsinak. A Mercedes a Suzuki bal elejébe ütközött és az árokba lökte azt, és a Mercedes is árokba hajtott az ütközés után.

A Suzukiban egyedül utazó vezető sérült meg, őt kórházba szállították. A Mercedesben utazó két férfi sértetlen maradt. A helyszínelés idején a forgalmat Székelyen keresztül terelték. Az esethez a kisvárdai és nyíregyházi hivatásos valamint a demecseri önkéntes tűzoltók vonultak. A hivatásosok hamar visszafordulhattak, az utómunkálatokban a demecseriek működtek közre.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában