Helyi közélet

2010.07.05. 15:10

Falunap és szoboravatás Csengerújfaluban

<p>Fergeteges hangulatú falunappal köszöntötték a nyarat a csengerújfalusiak. Változatos és színvonalas helyi fellépők alapozták meg a jókedvet, amit a sztárvendégek koronáztak meg.</p>

A program egésze két helyszínen volt megtekinthető. Az első felében a faluban született Osváth Györgyről emlékeztek meg, az ő tiszteletére a nyíregyházi tűzoltók segítségével felállított szoborral tisztelegtek. A szoboravatáson beszédet mondott Csáki Sándorné polgármesterasszony, Boros Péter volt miniszterelnök. Szabó János egyetemi hallgató. Barcsay Vivien és Czine Enikő adott ünnepi műsort az emlékezőknek.

A sportpályán 15 órától falunap kezdődött . A csengeri mazsorett csoport, felvonulása nyitotta meg a rendezvényt, aztán a Szeretet Nyugdíjas Egyesület citerás asszonykórusa következett, Farkasné Kun Andrea énekelt, táncolt a Szátmárnémetiből érkezett tánceggyüttes, Retro bulit csapott a REFLEX, elkápráztattak mindenkit szépségükkel a PACSIRTÁK, a női szíveket pedig Gáspár Laci rabolta el. Végül a helyi FATE-ROCK együttes kifulladásig szórakoztatott mindenkit.

Mindenkinek köszöni a szervezésben való segítséget Csáki Sándorné Csengerújfalu község Önkormányzata nevében. A szervezésnél külön köszönet illeti meg a nyíregyházi tűzoltókat.

- Volkán Roland -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában