Helyi közélet

2010.08.10. 11:04

Leszúrta a vevőjét a házaló - kedden ítélet várható

<p>A két férfi eddig tisztázatlan okból verekedi kezdett, aminek végén a vádlott halálos sebet ejtett a középkorú férfin, majd elmenekült.</p>

 

Elnapolták a tárgyalást

11:00: A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság péntekig elnapolta a tárgyalást, mert kedden nem jelent meg a tárgyaláson egy olyan szakértő, akint a bíróság mindenképpen meg szeretett volna hallgatni. Ítélet így legkorábban pénteken várható a székelyudvarhelyi házaló ügyében - tudta meg kollégánk.


07:10: Várhatóan kedden hirdetnek ítéletet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróságon annak a székelyudvarhelyi férfinak az ügyében, aki a vádirat szerint 2009. november 19-én Nagyhalászban késsel megszúrta egyik vásárlóját. A 28 éves házaló kereskedő állítása szerint azért kereste fel aznap 52 éves vevőjét, hogy elkérje tőle a korábban átadott ruhanemű árát.

A két férfi eddig tisztázatlan okból verekedi kezdett, aminek végén a vádlott halálos sebet ejtett a középkorú férfin, majd elmenekült. A sértettnek annyi ereje még volt, hogy mentőt hívjon, de mire a segítség megérkezett, elvérzett.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában