Helyi közélet

2010.10.04. 14:10

Szabolcsiak az Ifjúsági Vöröskereszt hétvégi kongresszusán

<p>Kisvárda, Nagykálló, Záhony - A szervezet három megyebeli középfokú bázisiskolájának küldöttei is részt vettek a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt szombaton megrendezett III. Kongresszusán.</p>

A kisvárdai Katolikus SZKI, a nagykállói Budai Középiskola és a záhonyi Kandó Középiskola és Kollégium fiatal aktivistái a korosztályos szervezet legjelentősebb fórumán az elmúlt két év tevékenységét és az elkövetkező időszak feladatait vették számba. Az eseményt megtisztelte jelenlétével és véleményével Dr. Habsburg György, a Magyar Vöröskereszt elnöke.

Az ifjúsági tagozat kongresszusa a leköszönő Grubert Roland helyére új elnököt választott és kijelölték az alelnököket, a hét régióvezetőt valamint a tanárelnököt is. A szervezet elnöke a korábbi alelnök Buknicz Ivett, míg az Észak-alföldi régió ifjúsági referense a Hajdú-Bihar megyei Pintér Petra lett - írta portálunkanak Kertész Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában