Helyi közélet

2010.12.30. 12:57

A Szabolcs Volán menetrend változása január 3-tól

<p>A 3-as, H31 és H35-ös vonalakon a változtatást az tette szükségessé, hogy igény jelentkezett arra vonatkozóan, hogy Mandabokorból valamint Bálintbokorból a rozsréti iskolába járó gyerekek eljutását biztosítsuk autóbusszal.</p>

Ezért új autóbuszjáratot indítunk az Autóbuszállomásról 7:05 órakor Alsóbadúrba , majd 7:30 órakor Alsóbadúrból a járat tovább közlekedik a Rozstelek utcán át a rozsréti iskolánál található autóbusz fordulóig, ezt követően a járat tovább közlekedik 7:40 órakor a Rozsrét nevű megállótól a 3-as járat útvonalán az autóbusz-állomásig.

A rozsréti iskolától16:35 órakor új járat indul majd a Rozstelek utcán közlekedve Alsóbadúrba, és a járat 16:43 órakor tovább közlekedik az autóbuszállomásra.

A Rozsrétről 16:30 órakor az autóbuszállomásra közlekedő 3-asautóbuszjárat csak tanszünetben fog közlekedni, a tanéves időszakban az eljutás a Rozsrétről 16:10,ill. 17:10 órakor közlekedő autóbuszjáratokkal lehetséges.

Megszűnő buszjárat, meghosszabbított útvonal

Az autóbusz-állomásról 6:35 órakor Görcsössorra közlekedő autóbuszjárat ugyan megszűnik, de az Oláhrétre 6:30 órakor közlekedő járattal el lehet jutni, mivel a járat 6:57 órakor Görcsössor betéréssel közlekedik majd az autóbuszállomásra a rozsréti iskola érintésével. Továbbra is biztosítva lesz Butykasoron az átszállási lehetőség az Újsortanyáról 7:02-órakor autóbuszállomásra induló autóbuszjáratra.

Megváltozik a 18-as autóbusz végállomása azzal, hogy az útvonalát meghosszabbítjuk az Örökösföldig( a Törzs utca folytatásaként megépült új összekötő úton közlekedve), így az indulási idők néhány perccel módosulnak - tájékoztatta portálunkat Danku Andor a Szabolcs Volán helyi személyszállítási igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában