Helyi közélet

2011.06.15. 08:39

Ez történt kedden Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

<p>Nézze meg, melyek voltak a keddi nap legfontosabb hírei&nbsp;Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!</p>

Uniós és kormányzati támogatással készült el Balsán az új integrált közösségi szolgáltató tér, melynek a teljesen felújított régi csűr ad szerdától otthont.

Negyedszer kapta meg az „Életet ajándékozó kórház” címet a szervátültetésekhez adott donációs tevékenységéért a Jósa András Oktatókórház.

A termelőink óriási terméskiesését aligha kompenzálja a magasabb ár .

Egyelőre potya parkolóként üzemel a Hunyadi utca folytatásaként elkészült, de át nem adott két sávos út Nyíregyházán, amit az élelmes autósok ki is használnak.

Az MSZOSZ Nyíregyházi Képviselete az 1989. évi III. törvény alapján 2011. június 16-án 16:00 órától 17:30 óráig Nyíregyházán autós felvonulással egybekötött demonstrációt tart, ezzel egy időben az alábbi útvonalon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Háza előtt mértek váratlan ütést az újkenézi polgármesterre.

Kedden a napsütés mellett főleg a középső tájakon növekedhet meg a felhőzet és egy-egy zápor, zivatar is kialakulhat. 24 és 28 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet. Az északnyugati szél megélénkül.

Kis sorozatunkkal szeretnénk ötleteket adni a nyaralni vágyóknak, egyik nap külföldi, másik nap hazai, harmadik nap lakóhelyünkhöz közeli célokat ajánlva.

Ismét jelentkezik a Szabolcs Online ezotéria rovata, melyben szakértőnk, Bánki Noémi, most arra ad választ kedves olvasóinknak, hogy mit is jelentenek álmaink. Ha Önnek is kérdése lenne, írjon Noéminek a [email protected] email címre.

Kedden találtuk a Szent István utcán ezt a körülbelül 2 éves nőstény cicát, valamint hétfőn találtuk Nyíregyháza, Nyírség utcán ezt a körülbelül 1,5 éves, vágott fülű, közép-ázsiai juhász kutyát - írja portálunknak az Állatbarát Alapítvány munkatársa.

„Marci formája jó, nem fog megijedni a japántól” - írta még a hétfői győzelem estéjén Joó György, a wimbledoni füves pályás Grand Slam-bajnokságról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában