Helyi közélet

2011.06.01. 12:52

Gyermeknap Csengerújfaluban

<p>Csengerújfalu - Május 29-én vasárnap igazán kitett magáért Csengerújfalu község Önkormányzata, hiszen egy igen nagyszabású gyermeknapon vehettek részt a község és az ide látogató gyermekek.</p>

Egész nap élőzenével csalogatott mosolyt és  énekszót a kicsik és nagyok számára a REFLEX együttes, fellépett az ököritófülpösi Gábrien Néptánc Csoport és a domahidi Kraszna Parti Közösség Egyesület Tánc Csoportja. Az Idősek otthona és a Csengerért Szociális Szövetkezet, a községi önkormányzat és a vendég domahidi csapat várt minden éhes szájat finomabbnál finomabb ételekkel. Vidám vetélkedők, labdarúgó torna és ingyenes arcfestés várta a boldog nebulókat.

A rendezvényre Wachal Kálmán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal elnöke is ellátogatott. A napot tombolasorsolás zárta le, melynek bevételét Zsiga Mihály polgármester az iskolás gyermekek kirándulására ajánlott fel.

- Volkán Roland -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában