Helyi közélet

2011.07.13. 17:46

Dübörög a tokaji hegy alja

Ez már az, nincs kétség. Fiatalok, Tokaj-Rakamaz és négy nap fékevesztett buli. Szerda délután négytől megnyitotta kapuját a méltán közkedvelt Hegyalja Fesztivál.

Ez már az, nincs kétség. Fiatalok, Tokaj-Rakamaz és négy nap fékevesztett buli. Szerda délután négytől megnyitotta kapuját a méltán közkedvelt Hegyalja Fesztivál. Az időjárásra nem lehet panasza senkinek, ugyanis kellemes harminc fok van az árnyékban, így a fesztiválozók többsége igyekszik magát a Tiszában lehűteni. A kisváros mellesleg megtelt élettel, fesztiválozók hömpölyögnek a tokaji hídon, amely már önmagában is látványosság. Olyannyira, hogy egy német motoros házaspár a fesztivált látva az imént állt meg, hogy megörökítsék a hangulatot. Azt, amelyik immáron vitathatatlanul belengi Tokaj és rakamaz környékét.

Nézze meg a Hegyalja Fesztivál fotóit a képre kattintva!

A fesztivál azonban még csak most vette kezdetét, demár ezen az estén is számos neves fellépő várja a pörögni vágyó fiatalokat. A 12. Hegyalja Fesztiválon ezen az estén a német Scooter mellett az Ausztráliából a hegyre érkezik az AC/DC örököseinek számító Airbourne és a HC-kedvenc Parkway Drive.

A bulit hagyományosan a Beatrice nyitotta meg, a miskolci Edda Művek pedig először lépett színpadra tokaji bulin.

-M.I.-


Tokaj, Rakamaz - Minden egy helyen, amit a 2011-es Hegyalja Fesztiválról tudni kell!


Bő két és fél óra és kezdetét veszi a 12. fesztivál, hiszen délután 4- től hivatalosan is kezdetét veszi a 4 napos fantasztikus buli a Tokaj hegylábánál.


Rakamaz-Tokaj – Pár óra múlva nyílik a 12. Hegyalja Fesztivál. A német Scooter magyarul tanult, hogy köszönthesse a hegyaljásokat, és spéci DJ-pulttal felszerelt öltözőjében a magyar konyhával ismerkedik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában