Helyi közélet

2011.07.23. 14:18

Halálra gázoltak egy gyalogost Nyíregyházán

Nyíregyháza (MTI) - Halálra gázoltak egy idős nőt Nyíregyházán szombat délelőtt - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Nyíregyháza (MTI) - Halálra gázoltak egy idős nőt Nyíregyházán szombat délelőtt - közölte a rendőrség az MTI-vel.

A 83 éves nő a város Petőfi Sándor utcájában a zebrától harminc-negyven méternyire próbált átmenni a négysávos út túloldalára, amikor egy érkező személyautó elütötte - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.  A gyalogost a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba, ahol már nem tudták megmenteni az életét.  A baleset körülményeit még vizsgálják. 

- MTI -

Előzőleg írtuk:

Súlyos közúti baleset miatt kellett lezárni szombat reggel a Petőfi utcát Nyíregyházán, ahol egy autó ütötte el az elé lépő gyalogost. A helyszíni információ szerint egy Opel Kadet tartott szombat reggel Nyíregyházán a Széchenyi utca felől a MÁV állomás irányába a Petőfi utcán. A kereszteződést elhagyva egy autóbusz megállónál egy idősebb hölgy próbált a kijelölt átkelőhelytől talán 30-40 méterre keresztbe átmenni az úttesten, és az érkező autó elütötte. A hölgy a földre csapódáskor nagyon megüthette magát, vért is vesztett. A mentők kórházba vitték, a rendőrség lezárta az útszakaszt és eljárást indított a felelősség tisztázására.

-Pusztai Sándor-[googlemaps]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában