Helyi közélet

2011.09.30. 12:13

Fél milliót rúgtak össze a DJ-k és a fősulisok Nyíregyházán

Nyíregyháza - Harmadszor rendezett Jótékonysági focigálát a Nyíregyházi Főiskola Hallgatói Önkormányzata. Ezúttal a Magyar DJ Válogatott volt a HÖK-ösök ellenfele a nyíregyházi Városi Stadionban, a több mint fél milliós befolyt összeget pedig a Down Egyesület kapta.

Nyíregyháza - Harmadszor rendezett Jótékonysági focigálát a Nyíregyházi Főiskola Hallgatói Önkormányzata. Ezúttal a Magyar DJ Válogatott volt a HÖK-ösök ellenfele a nyíregyházi Városi Stadionban, a több mint fél milliós befolyt összeget pedig a Down Egyesület kapta.A HÖK-ösök már többször is bizonyították karitatív mivoltukat, jótékonysági focimeccset játszottak első ízben a Magyar Média Válogatottal, majd a Sport 1 TV All Star csapatával is. Szerda délután az országosan ismert lemezlovasokkal - akik az esti buli hangulatáról is gondoskodtak - összesen 565.000 forintot rúgtak össze a nyíregyházi pázsiton.

Segítség a teljes, boldog élethez

A Nyíregyházi Főiskola Esélyegyenlőségi Irodája évek óta közösen gondolkodva és dolgozva segíti a Down Egyesületet, így nem véletlen, hogy a főiskolai HÖT az Egyesület szakmai programjainak megvalósításához csatlakozott.

A Down Egyesületnek sokat számít a felajánlott összeg, hiszen az egy hónapja nyílt Csodavár Korai Fejlesztő Centrum eszközeinek bővítésére kap így lehetőséget, így segítséget nyújtva a megyeszékhelyen Szabolcs-Szatmár-Bereg megye fogyatékkal élő gyermekeinek és családjuknak a teljes, boldog élethez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában