Helyi közélet

2011.12.08. 12:09

Mikulás az orosi Herman Ottó Tagiskolában

Nyíregyháza-Oros - Az orosi Herman Ottó Tagiskola a hagyományokhoz híven minden évben Télapó műsorral lepi meg a két helyi óvoda kis apróságait.

Nyíregyháza-Oros - Az orosi Herman Ottó Tagiskola a hagyományokhoz híven minden évben Télapó műsorral lepi meg a két helyi óvoda kis apróságait.Így tettek az idén is. A kis óvodások nagy-nagy szeretettel fogadták őket és az előadott műsorukat! A gyerekek örömére nemcsak az otthonukba, hanem az iskolába is minden évben ellátogat a Mikulás krampuszával együtt.

Ebben a tanévben éppen december 6-án járt az orosi iskolában, aki a gyermekeket csomagokkal és édességekkel ajándékozta meg. Ők viszonzásként, sok szép verssel fejezték ki köszönetüket. Kora délután a Mikulás és az alsós gyerekek az iskola 4.c osztályának csodálatos műsorát tekintették meg, melyet Pappné Soltész Ágnes tanítónő tanított be, majd az osztálytermekben zenés-táncos mulatság színesítette a nap hátralévő részét.

A Mikulás jelenléte igazán ünnepivé és izgalmassá tette ezt a szép napot. Jövőre is visszavárjuk !

Kapu Tiborné mb. tagintézmény vezető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában