Helyi közélet

2012.01.23. 16:45

Árokba borult a MAN, több órás útzár Vajánál

Vaja - Több órás munkát adott egy közlekedési baleset hétfőn Vaja közelében a 49-es úton.

Vaja - Több órás munkát adott egy közlekedési baleset hétfőn Vaja közelében a 49-es úton.A helyszíni információ szerint hétfő délután egy áruval rakott MAN tartott a 49-es főúton Vaja felől Őr irányába. A jármű egy enyhén balra ívelő kanyarban ( 4-5 km. szelvény között ) jobbra letért az úttestről, árokba hajtott, majd a jobb oldalára borult és egy fának ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt. A szállított több száz üveg bor nagy része valószínűleg összetört. Információk szerint a vezető azt állította, egy vele szemben közlekedő személygépkocsi tért át az ő sávjába, és a frontális ütközés elkerülése miatt hajtott az árokba.

A baleset műszaki mentéséhez riasztást kaptak a mátészalkai tűzoltók is. A tehergépkocsit kamionmentő húzta ki az árokból. A helyszínelés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett váltakozva félpályán haladt. A mátészalkai rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában