Helyi közélet

2012.03.19. 08:55

Vakító lengyel kamionos Rakamazon

Rakamaz - Nemrég írtunk róla, hogy általában szeretjük a külföldieket, de vannak helyzetek, amikor az általunk betartott szabályok átlépése miatt neheztelünk rájuk. Most egy lengyel kamionos hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy erősen szabálytalan világítást üzemeltetett járművén.

Rakamaz - Nemrég írtunk róla, hogy általában szeretjük a külföldieket, de vannak helyzetek, amikor az általunk betartott szabályok átlépése miatt neheztelünk rájuk. Most egy lengyel kamionos hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy erősen szabálytalan világítást üzemeltetett járművén.Talán nem a véletlen műve, hogy a féklámpával egy időben két hátulra szerelt (úgy darabonként 35 wattosra becsült) lámpa világított fehér fénnyel a követő járművekre. Nappal még csak valahogy elviselhető szabálysértés, de éjszaka egy szembe vakító dupla lámpa már több mint zavaró, mondhatni veszélyeztető lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában