Helyi közélet

2012.05.24. 12:12

Színtévesztés, hiba vagy piroshullám?

Nyíregyháza - Olvasónk telefonon jelezte, hogy minden reggel ugyanazon az úton közlekedik Nyíregyháza belvárosában, ezért megjegyezte milyen a jelzőlámpák sorrendje illetve milyen az ütemezése.

Nyíregyháza - Olvasónk telefonon jelezte, hogy minden reggel ugyanazon az úton közlekedik Nyíregyháza belvárosában, ezért megjegyezte milyen a jelzőlámpák sorrendje illetve milyen az ütemezése.Eddig a Vay Ádám körúton a Hunyadi utca felől érkezve zöldhullámon lehetett egyenletes (és balesetmentes) tempóban haladni a Búza tér irányába.

Csütörtök reggel azonban hatalmas tumultust okozott a jelzőlámpák átállítása. A Vay Ádám körút közepén akkor vált pirosra a lámpa, amikor a járműsor elindul a Dózsa György út felől. Úgy tűnik valakinek a piroshullámot sikerült beállítani, ami lehet tévedés, vagy hiba.

Információink szerint pár másodperces áramkimaradás miatt a rendszer újraszinkronizálta magát, majd 5-6 körön belül helyreállt a rend.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában