Helyi közélet

2012.06.09. 13:29

Az új tanévre vonatkozó döntéseket hoztak a záhonyi városatyák

Záhony - A záhonyi képviselő-testület legutóbbi ülésén meghatározta a helyi nevelési intézményekben ősszel indítható csoportok számát.

Záhony - A záhonyi képviselő-testület legutóbbi ülésén meghatározta a helyi nevelési intézményekben ősszel indítható csoportok számát.

A városatyák a közoktatásról szóló törvény rendelkezéseit figyelembe véve döntést hoztak a 2012-13-as tanévre vonatkozóan a tanulócsoportok, a napközis és tanulószobai csoportok számáról. Az új tanítási évben 18 általános iskolai tanulócsoport, 2 napközis csoport és egy tanulószobai csoport fog működni, valamint a képviselő-testület megteremti a harmadik évfolyamon az iskolaotthonos oktatás szervezésének feltételeit is. A szeptember elsején várható tanulólétszám 379 fő, ebből 254 tanuló záhonyi, 58 tanuló zsurki, 15 tanuló pedig györöcskei lakóhelyű. Mellettük 52 tanuló egyéb településekről jár majd be az általános iskolába. A Hétszínvirág Óvoda és Bölcsődében a 2012-2013-as nevelési évben öt óvodai csoport és két bölcsődei csoport indul, a várható gyermeklétszám 115 fő.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában