Helyi közélet

2012.06.12. 12:22

Jubilál a Start-iskola

Nyíregyháza - Június 14-én 10 órai kezdettel ünnepli a nyíregyházi Start Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégium az Esély Centrumban a megalapításának 20. éves évfordulóját.

Nyíregyháza - Június 14-én 10 órai kezdettel ünnepli a nyíregyházi Start Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégium az Esély Centrumban a megalapításának 20. éves évfordulóját.Az oktatási intézmény szeretettel várja volt diákjait az ünnepségre. Az iskolát 1992. szeptember 11-én dr. Surján László népjóléti miniszter - most az Európai Parlament alelnöke – adta át. Két év múlva avatták fel a kollégiumot, s ezen a rendezvényen dr. Göncz Árpádné személyes részvételével tisztelte meg az ünneplőket.

A 20 év emlékéből idéznek majd fel történeteket a csütörtöki ünnepségen, amelyen a műsort iskolatörténeti kiállítás megnyitása követi. Az Esély Centrum konferenciatermének előterében a gyermekek által készített termékekből lesz kiállítás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában