Helyi közélet

2012.06.13. 14:16

Még a békák is kuruttyolnak

Nyíregyháza - A Nyíregyházát és Nyírszőlőst összekötő kerékpárút mellett a vízelvezetés nincs megoldva. Esős időben az árok hamar megtelik vízzel.

Nyíregyháza - A Nyíregyházát és Nyírszőlőst összekötő kerékpárút mellett a vízelvezetés nincs megoldva. Esős időben az árok hamar megtelik vízzel.Szerkesztőségünkbe egyik olvasónk küldött levelet, amiben azt írja, nem érti, hogy a többmilliós beruházás során erre miért nem gondoltak. – Igazán utánajárhatnának, hogy tulajdonképp mért ilyen állapotok vannak egy 228 milliós beruházás után – hangzott Csaba kérdése.

A helyszínen járva aztán azt is megtudtuk egy ott lakó hölgytől, hogy a víz csak a kisebbik probléma. – Ha mondjuk egy vagy két napot esik, itt rögtön megtelik a meder, utána pedig egyenesen a kertünkbe folyik a víz – mondja. – Nem vagyok egy panaszkodós típus, de itt bizony a békák is tanyát vernek, egész kis mini-lápok alakulnak ki. Tél végén, kora tavasszal pedig az autósok mérgelődnek, mert a megolvadt hó az útra folyik, ahol aztán éjszaka gyorsan megfagy, ami elég balesetveszélyes – mondja a hölgy.

A bicikliút az önkormányzathoz tartozik, így a következő kérdéseket tettük fel nekik: Miért nem lehetett a kivitelezés során a vízelvezetésre is gondolni? Késznek lehet e így tekinteni a munkálatokat? Mekkora összköltsége volt az út kiépítésének, mennyibe kerülne most mellette a vízelvezető kiépítése? Van e rá terv? Természetesen amint megkapjuk a válaszokat, beszámolunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában