Helyi közélet

2012.08.20. 12:11

Megtalálták az idős férfit, aki Tuzséron tűnt el

Tuzsér - Széles körben kezdtek kutatni vasárnap egy idős eltűnt férfi után Tuzséron, akiről nem hivatalosan azt lehetett tudni, hogy annak a 6 éves kisfiúnak a nagyapja, aki augusztus 9-dikén tűnt el a Tiszában.

Tuzsér - Széles körben kezdtek kutatni vasárnap egy idős eltűnt férfi után Tuzséron, akiről nem hivatalosan azt lehetett tudni, hogy annak a 6 éves kisfiúnak a nagyapja, aki augusztus 9-dikén tűnt el a Tiszában. Az eltűnés észlelését követően a rendőrség és a Görög-katolikus egyház Legott mentőcsoportja kezdett kutatni a férfi után. A csoport vezetője Kristóf Imre érdeklődésünkre elmondta, hogy két részre osztották a csapatot, egyik rész a vízben kereste a személyt a Spider speciális mentőcsoport búváraival közösen, a másik rész a MRFK Bűnügyi technikai osztályának nyomkövető kutyájával indult el, mert arról nem volt információ, hogy a keresett személyt hol látták utoljára.

Végül a kutatás eredményes volt, a parton egy erdős részen megtalálták a férfit, akit utána a mentőknek át tudtak adni. Sajnos nem lehetett ilyen sikeres az a kutatás, amire pénteken került sor, mikor is Tiszadobon a Tiszavirág kempingben kutatott a Legott egy eltűnt 11 év körüli fiúcska után. A parton találták meg a papucsát és a törölközőjét, ebből gyanították hogy a Tiszában fürdött, majd a kutatást követően rövid időn belül megtalálta a csapat a kicsit, de segíteni már nem lehetett rajta. A csoport vezető kérte a médiát, hogy hívjuk fel az emberek figyelmét, a szabad vizek veszélyesek, önállóan még jó úszónak sem tanácsos bemenni, lehetőleg mindig legyen valaki a közelben, aki segíthet, vagy hívhat segítséget.

-Pusztai Sándor-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában