Helyi közélet

2012.10.09. 12:28

Ön elégedett lakóhelyének ivóvízminőségével?

Olvasóinkat kérdeztük: Ön elégedett lakóhelyének ivóvízminőségével?

Olvasóinkat kérdeztük: Ön elégedett lakóhelyének ivóvízminőségével?

Varga viktória kisvárdai, ő az ellenkező álláspontra helyezkedik. – Én sohasem iszok csapból származó vizből. Megmagyarázni nem tudom, hogy miért, a szüleim isznak belőle, azonban én nem. A palackozott vízre szavazok – válaszolta.

Harsányi Andrea a megyeszékhelyen él, szerinte iható a csapvíz, semmi baj nincs vele. – Ellenben a család többi tagja csak palackos ásványvizet iszik. Hogy miért? Egyszerűen ezt szokták meg – fogalmazott.

Járási László legfeljebb teafőzéshez használja a csapból folyó vizet, inni ásványvizet iszik. – Bár rossz tapasztalatom nincsen a csapvízzel kapcsolatban, de inkább palackozottat iszom – válaszolta.

Hamvai Bertalanné hatvanhárom éve fogyasztja a sajószentpéteri csapvizet, mint mondja, semmi baja nincs. – Nem félek én attól a víztől, mi bajom lenne tőle? – kérdezte az idős hölgy.

Hanusi Tamás nyírturai, a családjával egyetemben iszik vezetékes vizet. – Semmi baja a vizünknek, miért ne innám. Nem hiszek a „mérgező a csapvíz” típusú elméletekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában