Helyi közélet

2012.10.03. 14:24

Osztálytalálkozó 60 év után

Nyírmada - Szeptemberben rendkívüli osztálytalálkozóra került sor Nyírmadán, a Patay István Általános Iskolában.

Nyírmada - Szeptemberben rendkívüli osztálytalálkozóra került sor Nyírmadán, a Patay István Általános Iskolában.Az iskola 1952-ben végzett 8. A és B osztályos tanulói 60 éves osztálytalálkozóra gyűltek össze. Az akkor végzett tanulóból 17-en vettek részt ezen a felemelő rendezvényen. A fő szervezők Váradi Sándor és Szirota János voltak. A találkozó résztvevői közül volt, aki egyenesen Kaliforniából érkezett, mások Budapestről, Kazincbarcikáról, Debrecenből, Nyíregyházáról. A helyben élők is nagy létszámban megjelentek. Sokan 60 év után most találkoztak először egymással. Az örömkönnyek jellemezték a napot.

A találkozó résztvevői gyertyát gyújtottak elhunyt osztálytársaik és tanáraik emlékére, majd Kálmán Béla polgármester és Kovács Tibor iskolaigazgató beszéltek a településről és az iskoláról. Együtt örültek a látható fejlődésnek. A délelőtt 10 órakor kezdődő találkozó este 6 után ért véget. A közös ebédet kellemes beszélgetés követte. Megbeszélték, hogy ezentúl évente lenne jó találkozni.

A résztvevők A találkozón részt vettek: Gyetkó Károly, Molnár Miklós, Frics József, Fekete Sándor, Szirota János, Romanovics Miklós, Váradi Sándor, Nagy Ilona,  Tótfalusi Erzsébet, Dancs Mária, Dorka Ilona, Dorka Anna, Kézi Ilona, Vinárcsik Ilona, Vass Erzsébet, Almási Mária, Nagy Borbála.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában