Helyi közélet

2012.10.24. 18:28

Vona: Jobbik nem vár segítséget a mintavárosában

Tiszavasvári - Az október 28-i időközi önkormányzati választások kapcsán tartott sajtótájékoztatót szerdán délután Vona Gábor a párt első embere és Dr. Fülöp Erik a párt polgármester jelöltje. Vona Gábor az elmúlt két év összegzésében elmondta:” A város vezetése és jómagam, amikor azt mondtuk, hogy „mintavárost csinálunk Tiszavasváriból ” nem vártunk segítséget senkitől, még a magyar kormánytól sem.

Tiszavasvári - Az október 28-i időközi önkormányzati választások kapcsán tartott sajtótájékoztatót szerdán délután Vona Gábor a párt első embere és Dr. Fülöp Erik a párt polgármester jelöltje. Vona Gábor az elmúlt két év összegzésében elmondta:” A város vezetése és jómagam, amikor azt mondtuk, hogy „mintavárost csinálunk Tiszavasváriból ” nem vártunk segítséget senkitől, még a magyar kormánytól sem.Azt szerettük volna, ha békén hagyják a Tiszavasvárit és hagynak minket dolgozni.”A két év alatt elért eredmények közt említette a város adósság állományának csökkentését, a járási székhely létrejöttét Tiszavasváriban és azt, hogy a városban új munkahelyek jöhettek létre a Járműszerelvény Gyártó Zrt. jóvoltából.

Vona Gábor a vasárnapi időközi voksolás kapcsán elmondta, tudomásuk van, arról idézem:” a helyi MSZP és a FIDESZ-KDNP is szavazatokat akar vásárolni, amellyel befolyásolni, akarják a választás tisztaságát. A Jobbik ezért civil megfigyelőket állít a szavazókörök elé, akiknek a feladata a választás tisztaságának megőrzése lesz a törvényes keretek között. A pártelnök az esélyekkel kapcsolatosan elmondta, bízik a választókban és abban, hogy értékelik az elmúlt két év alatt elért eredményeket és újra Fülöp Erik és a Jobbik többségű képviselő testület vezetheti a várost október 28-a után.

Balogh Tamás  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában