Helyi közélet

2013.05.09. 12:45

Összefogás a nagyobb hatékonyság jegyében

Mátészalka -  A Mátészalkai Rendőrkapitányság vezetője Bakos Olivér r. alezredes Közbiztonsági konzultációs fórumra hívta össze 2013. április 25-én a Mátészalka város Önkormányzatának, a Mátészalkai Járási Hivatal- az intézmények, a civil szervezetek és egyházak vezetőit, a Mátészalkai Polgármesteri Hivatal nagytermébe a nagyobb összefogás és hatékonyság jegyében.

Mátészalka -  A Mátészalkai Rendőrkapitányság vezetője Bakos Olivér r. alezredes Közbiztonsági konzultációs fórumra hívta össze 2013. április 25-én a Mátészalka város Önkormányzatának, a Mátészalkai Járási Hivatal- az intézmények, a civil szervezetek és egyházak vezetőit, a Mátészalkai Polgármesteri Hivatal nagytermébe a nagyobb összefogás és hatékonyság jegyében. A konzultációs fórumon a jelenlévők részére, bűnmegelőzési program keretében propagálta Bakos Olivér r. alezredes, valamint Nagy György református lelkipásztor azt a kontrasztkiállítást, melyet már mintegy 60 ezer ember tekintett meg országszerte. A kiállítás 2013. szeptemberében érkezik Mátészalkára a Kincses Házba, a Rendőrség és a Református Egyház közös szervezésében.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában