Helyi közélet

2014.01.07. 14:54

Megépülhet az új orvosi rendelő csengerújfaluban

Csengerújfalu - „Sikerült pályázati úton támogatást szereznünk, s így megépülhet Csengerújfaluban végre az új orvosi rendelő” – ezzel az örömhírrel hívta fel szerkesztőségünket Zsiga Mihály, Csengerújfalu polgármestere.

Csengerújfalu - „Sikerült pályázati úton támogatást szereznünk, s így megépülhet Csengerújfaluban végre az új orvosi rendelő” – ezzel az örömhírrel hívta fel szerkesztőségünket Zsiga Mihály, Csengerújfalu polgármestere. Határtalan boldogsága érthető, hiszen a jelenlegi háziorvosi rendelő olyan rossz állapotban van, hogy a szakemberek szerint gazdaságtalan lenne felújítani, vagyis az egészségügyi alapellátás további működése érdekében mindenképpen szükség lenne új épületre. Az önkormányzat az Új Széchenyi Terv Észak-alföldi Operatív Program keretében elnyert 59 millió 531 ezer 561 forintot, így most már meghirdethetik a közbeszerzési pályázatot, s a remények szerint az év végére már az új rendelőben folytatódhat a gyógyító munka.

– Hadd köszönjem meg mindazok munkáját, kitartását, akik lehetővé tették számunkra a pályázati támogatás elnyerését – tette hozzá a település vezetője.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában