Helyi közélet

2014.04.26. 10:08

Falopás közben érték tetten - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 25-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 25-én történt események összefoglalója.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást J. Béla 27 éves ópályi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. április 25-én egy ópályi házba bement, ahonnan élelmiszert akart eltulajdonítani, de a lakás tulajdonosa tetten érte és értesítette a rendőrséget. A járőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

 A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást M. Norbert 19 éves és M. János 22 éves porcsalmai lakosok ellen. A rendőrök a férfiakat 2014. április 25-én tetten érték, miközben egy Porcsalma külterületén lévő földterületről fát kísérelt meg eltulajdonítani. A járőrök a két férfit a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást F. Mária Magdolna 65 éves nyírbátori lakos ellen. A nő 2014. április 25-én egy nyírbátori áruházból élelmiszert kísérelt meg eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte és értesítette a rendőrséget. A járőrök az idős hölgyet a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából 72 órán belül bíróság elé állíthatják.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában