Helyi közélet

2014.04.25. 18:58

Záhonyi elsőség a regionális uniós rajzversenyen

Záhony - EPvOKs – Európa a Te választásod! mottóval hirdetett rajzversenyt általános- és középiskolás diákok részére az Észak-alföldi régióban a nyíregyházi vasutas művelődési ház.

Záhony - EPvOKs – Európa a Te választásod! mottóval hirdetett rajzversenyt általános- és középiskolás diákok részére az Észak-alföldi régióban a nyíregyházi vasutas művelődési ház.A rajzverseny része annak a komplex programsorozatnak, amelyet az ország hét régiójában valósítanak meg az Európai Parlament támogatásával, hogy felhívják különösen az első választók figyelmét az EU szerepére, valamint az európai parlamenti választások közeledtére, a részvétel fontosságára. A középiskolás kategóriában Drótos Eszter révén záhonyi elsőség született. A 9. évfolyamos gimnáziumi osztályba járó, kisvárdai illetőségű diák Kádas Katalin művész-tanár segítségével a Dr. Béres József Kollégium rajzszakkörében fejleszti folyamatosan a tudását. Az eredményhirdetésre és a győztesek jutalmainak átadására szerdán délután került sor a megyeszékhelyen, a Bencs Villában, ahol a hasonló témájú régiós kvízvetélkedő döntőjét is megrendezték.

Tancsik Róbert

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában