Helyi közélet

2014.08.14. 09:21

Lezárt nyomozás: otthonában tört rá az idős férfira

Kállósemjén - Vádemelést javasol a rendőrség a kállósemjéni rabló ellen - adta hírül a police.hu.

Kállósemjén - Vádemelést javasol a rendőrség a kállósemjéni rabló ellen - adta hírül a police.hu.

A rendőrség Tevékenység- irányítási Központjába 2014. április 29-én 10 óra 36 perckor érkezett bejelentés, hogy ismeretlen tettes egy idős férfit kállósemjéni otthonában kirabolt. A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai megkezdték az adatgyűjtést és néhány órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves helybeli fiút.

A nyomozás adatai alapján B. Miklós 2014. április 29-én 10 óra 15 perc körüli időben betört a kállósemjéni házba, bántalmazta az otthon tartózkodó 70 éves férfit, majd elvitte pénzét és egyéb értékeit. Az eltulajdonított pénz egy részét a nyomozók a fiatal férfi és családja házának falában, egy üregbe rejtve találták meg.

A rendőrség az őrizetbe vett, majd a bíróság által előzetes letartóztatásba helyezett gyanúsítottal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban fejezte be és vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában