Helyi közélet

2015.01.06. 16:39

Derűs percekkel volt tele a gimisek gálája

Újfehértó - A jó szándékú adományokat a tanulók jutalmazására fordítják.

Újfehértó - A jó szándékú adományokat a tanulók jutalmazására fordítják.

Immár negyedik alkalommal rendezte meg gálaműsorát a közelmúltban az újfehértói KOSZISZ Szent István Gimnázium és Szakközépiskola a helyi Zajti Ferenc Kulturális Központban.

A színháztermet megtöltötte a KOSZISZ egykori és jelenlegi tanulói mellett a szülők és a vendégek sokasága.

Felfedezni a tehetségeket

A diákok – mint eddig mindig –, most is lelkesen és nagy-nagy izgalommal készültek a jeles eseményre. Juhász Imre igazgató atya beszéde és Buczkó Ágnes igazgatónő köszöntője és szavalata nyitotta meg a derűs percekkel teli, remekül sikerült gálát. Fellépett a középiskola minden tanulója és több volt diákja is: táncoltak, énekeltek, parodizáltak, tornabemutatót tartottak, és bibliai jeleneteket adtak elő nagy sikerrel.

A tantestület nagy gondot fordított a gála szervezésére, hiszen az igazi tehetséget leginkább az ilyen alkalmakkor lehet felfedezni. A műsorszámok között tombolahúzás is volt, az értékes nyereménytárgyakat az iskola támogatói, az önkormányzat, a szülők, az osztályok és a tanárok ajánlották fel. A befolyt összeget, illetve a jó szándékú adományokat a tanulók jutalmazására fordítja az oktatási intézmény – tájékoztatta lapunkat Barnáné Véber Szilvia.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában