Helyi közélet

2015.02.25. 11:07

Jobbik-sajtótájékoztató: Nagy siker Tiszavasváriban

Tiszavasvári - Fülöp Erik, tiszavasvári polgármestere a Jobbik nyíregyházi irodájában számolt be a helyi önkormányzat egy közelmúltban elnyert pályázatáról. – Ismét egy nagy sikerről számolhatok be Tiszavasvári lakosainak – kezdte a polgármester a szerda délelőttre összehívott sajtótájékoztatón.

Tiszavasvári - Fülöp Erik, tiszavasvári polgármestere a Jobbik nyíregyházi irodájában számolt be a helyi önkormányzat egy közelmúltban elnyert pályázatáról. – Ismét egy nagy sikerről számolhatok be Tiszavasvári lakosainak – kezdte a polgármester a szerda délelőttre összehívott sajtótájékoztatón. Hozzátette: az önkormányzat még tavaly augusztusban nyújtott be pályázatot a bölcsőde, a művelődési központ, a könyvtár és a szociális otthon napelemes rendszerének kiépítésére.

– A napokban kézhez kapott döntés értelmében az igényelt összeg száz százalékát, kicsivel több mint 42 millió ötszázezer forintot nyertünk a csúcsteljesítményű rendszer kialakítására – mondta Fülöp Erik, aki kiemelte: ez azért nagy dolog, mert önerőre nincs szükség a projekt megvalósításához.

– Ezzel a beruházással várhatóan az épületek áramellátásának nagy részét fedezni tudjuk, jelentős rezsidíjat megspórolva ezáltal – tette hozzá tiszavasvári polgármestere, aki a sajtótájékoztatót így zárta: „bízom benne, hogy az év hátralévő részében is hasonló örömteli hírekről számolhatok majd be.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában