Helyi közélet

2015.05.12. 09:19

Baltával hadonászott - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. május 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. május 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 56 éves helyi lakos ellen. A férfi 2015. május 11-én Rakamaz belterületén egyik hozzátartozóját szidalmazta, miközben egy baltával a kezében hadonászott és fenyegető mozdulatokat tett. Az egyenruhások a bejelentést követően az elkövetőt a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2015. május 11-én Hodász belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a 23 éves helyi lakost a Mátészalkai Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a járművezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 14 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú 2015. május 11-én egy mátészalkai lakásba betört, ahonnan tabletet, telefontöltőt és mobiltelefonokat tulajdonított el. A rendőrök a fiatalt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában