Helyi közélet

2015.05.06. 09:12

Boldogan éli világát a zebra, amióta az oroszlán a sóstói állatparkba költözött

Nyíregyháza - Az egyik legkeresettebb reklámoldalra kerültek fel az állatpark plakátjai.

Nyíregyháza - Az egyik legkeresettebb reklámoldalra kerültek fel az állatpark plakátjai.

A Nyíregyházi Állatpark sokszor kap helyet a hírekben, ami nem is csoda, hiszen ritka és különleges példányokban nincs hiány. A Sóstó Zoo most nem a lakói miatt kerül a címlapokra: kommunikációs kampánya illusztris társaságban szerepel, a reklámszakma remekeit összegyűjtő adsoftheworld.com oldalon ugyanis megjelentek az állatpark óriásplakátjai (http://adsoftheworld.com/taxonomy/brand/sosto_zoo). Az egyiken gnúk élvezik az életet a strandon; van, amelyik úszógumival a hasán épp’ a vízbe csobban, a többiek vízilabdáznak, mások napernyők alatt henyélnek – mindezt pedig azért tehetik meg, mert a krokodilok a Nyíregyházi Állatparkba költöztek. A másik plakáton egy zebra – oroszlánok híján – a nyugágy hűvösében koktélozik, a harmadikon pedig fókák sakkoznak, hiszen már nem kell jegesmedvétől tartaniuk.

Folytatás Nyíregyházán…

A kreatívok a nyíregyházi Alfabrand Kft.-t dicsérik, akik korábban is készítettek sikeres kampányt a Sóstó Zoo-nak.

– A plakátok kreatív versenyeken vesznek majd részt, mert fontos, hogy ezeken a helyeken is forogjon a nevünk – mondta Révészné Petró Zsuzsa, a Nyíregyházi Állatpark osztályvezetője, és hozzátette: azt szerették volna, ha az alkotások fiatalos, dinamikus szemléletet tükröznek, ezért bízták a munkát az Alfabrand csapatára.

– Korábban is készítettek az állatparknak plakátokat – az egyiken például a zsiráf csak nyaktól lefelé látszik, mellette a szöveg: folytatás Nyíregyházán –, és azok is megszokottól eltérő látásmódot tükröztek, így nagyon sikeresek lettek. Az volt a célunk, hogy olyan kreatívok szülessenek, amelyeket ha meglát valaki, nevessen egy nagyot, és azonnal megfogalmazódjon benne: szeretne eljönni hozzánk. Megadtunk néhány kiindulási alapot, az Alfabrand pedig remek munkát végzett – mondta.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország május 6-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában