Helyi közélet

2015.07.23. 15:14

Megkérdeztük: Ön volt már valahol nyaralni az idén?

Nyíregyháza - <span class="namen">Fésüs Glória</span> örömmel újságolta: éppen nyaral, mégpedig a Téka népművészeti táborban. – Augusztusban a Balcsira készülünk. Szerepeltem a Kelet-Magyarország Csupa ötös oldalán, hamarosan felhasználjuk az ajándékba kapott élményfürdő-belépőt. 

Nyíregyháza - Fésüs Glória örömmel újságolta: éppen nyaral, mégpedig a Téka népművészeti táborban. – Augusztusban a Balcsira készülünk. Szerepeltem a Kelet-Magyarország Csupa ötös oldalán, hamarosan felhasználjuk az ajándékba kapott élményfürdő-belépőt. Kővári Zsanett a napokban tért haza Görögországból. – Csodálatos nyaralás volt! Fürödtem a tengerben, megkóstoltam az ouzo-t, de zorba táncot nem jártam!

Kovács Zsófia a Balatonon töltött egy remek hetet a rokonai társaságában. – Egyéb utazás, nyaralás nincs betervezve, de nem is zárható ki – mondta sejtelmesen. – A vakáció alatt párszor még biztosan kiruccanunk a strandra. A kötelező olvasmányok és tanulnivalók még várhatnak… – tette hozzá.

Demeter Dorka egy Tisza-parti nyaralóban töltött pár napot. – Nem tudok úszni, ezért óvakodtam a folyó vizétől, inkább csak napoztam. Hamarosan Csengerbe megyek kosárlabdatáborba – mesélte.

Ónodi Gyuláné tökéletesen elégedett azokkal a programokban gazdag, mégis olcsó kirándulásokkal, amelyet a Kálvineum nyugdíjas klub szervez számára.

Lánya, Ónodi Krisztina és családja az egynapos kikapcsolódásokra szavaz, ami lehet strandolás, kerékpártúra, de akár egy tokaji kiruccanás is.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik