Helyi közélet

2015.07.14. 11:36

Mokka édesítette a reggelt

Nyíregyháza - Nyíregyházáról jelentkezett be egy héten át a TV2 közéleti műsora.

Nyíregyháza - Nyíregyházáról jelentkezett be egy héten át a TV2 közéleti műsora.

Demcsák Zsuzsának plüsscápával kedveskedtek, Váczi Gergő pedig tortával kínálta a vendéglátókat. A bővízű műsorfolyam nyíregyházi ága pénteken elapadt, a Mokka azóta már Egerből jelentkezik. A múlt héten a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor pedig bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora hétköznaponként Sóstógyógyfürdőről jelentkezett be, ott láttak vendégül sztárokat, onnan szolgáltak életmód-tanácsokkal, ott szólaltattak meg különböző szakértőket. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn.

– A TV2 műsora a Magyar Turizmus Zrt. meghívására érkezett Nyíregyházára. A kitelepülés nem titkolt célja a térség turisztikai attrakcióinak bemutatásával a megyei turizmus élénkítése volt – reagált megkeresésünkre Jana Gabriella, a műsor felelős szerkesztője. Rögvest hozzáfűzte: – A vendéglátóink nagyon kedvesek voltak, és mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat, illetve megkönnyítsék a munkánk. Partnerek voltak a helyi témák és vendégek felkutatásában, és többen ajándékokkal, köztük Szatmár ízeivel kedveskedtek nekünk. Sőt, a műsor nevével azonos cukrászda az egyik napon még tortát is küldött nekünk meglepetésként.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország 2015. július 14-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában