Helyi közélet

2015.08.15. 10:04

Hékás, hol a beígért tablet?

Nyíregyháza - Diákok százainak adományozott tanszerekkel telepakolt hátizsákot az Országos Roma Önkormányzat. Ám a meghívóban ígért tablet hiányzott a tanévkezdő csomagból.

Nyíregyháza - Diákok százainak adományozott tanszerekkel telepakolt hátizsákot az Országos Roma Önkormányzat. Ám a meghívóban ígért tablet hiányzott a tanévkezdő csomagból.

Tornazsákot, törölközőt, füzeteket, íróeszközöket, vonalzót, körzőt és egy pendrive-ot is tartalmazott az a tanévkezdő csomag, amit egy-egy esztétikus iskolatáskában vehettek át a támogatott ösztöndíjas diákok pénteken a Dugonics utcai középiskola udvarán.

Az Országos Roma Önkormányzat és az Út a szakmaválasztáshoz Projektiroda programján a fiatalok és kísérőik előadást hallhattak a szakképzés jelenlegi helyzetéről, valamint hasznos továbbtanulási információkkal gazdagodtak.

Jó néven vették a finom ebédet és a hideg élelmiszercsomagot is, azt viszont nehezményezték, hogy a meghívóban ígért legértékesebb ajándékot, a táblagépet csak később, postai úton kapják majd kézhez.

Tartalmas volt, mégis hiányos

– Örülünk az ajándékoknak, jó pár holmit így már nem kell megvennünk a boltban az iskolakezdés előtt, több ezer forint marad a zsebünkben. Nagyon remélem, hogy hamarosan a megígért tabletet is megkapja a fiam, aki a tiszaújvárosi középiskolában tanul tovább ősztől – mesélte Galyas Ernőné.

– Érdekes volt az előadás és jó az ebéd, megérte eljönni erre a szakmai napra! – lelkendezett Labanics Zita, majd hozzátette: hasznát fogja venni a tanszercsomagnak, és kíváncsian várja, mikor csenget majd náluk a postás a táblagépet rejtő csomaggal.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában