Helyi közélet

2015.09.03. 09:38

A tetőn át mászott be a betörő Jánkmajtison - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházai Rendőrőrse tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 19 éves érpataki lakos ellen. A nőt 2015. szeptember 2-án a 41-es számú főút mellett Baktalórántházánál a rendőrök tetten érték, miközben az arra közlekedő férfiaknak szexuális szolgáltatást kínált anyagi ellenszolgáltatásért. A fiatal nőt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette és gyorsított eljárásban bíróság elé állítja.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Sándor 35 éves hajdúhadházi lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2015. szeptember 1-jén bement egy érpataki lakóház udvarára és a tornácról eltulajdonított két kerékpárt. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit a Debreceni Járásbíróság magánokirat- hamisítás vétség elkövetése miatt körözött is, 2015. szeptember 2-án Újfehértón elfogták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 26 éves kölcsei lakos ellen. A férfi 2015. szeptember 2-án egy kölcsei presszó előtti területen egyik ismerőse kezében lévő bankjegyek közül hirtelen mozdulattal kivett ötezer forint készpénzt, melyet a részére többszöri felszólítás ellenére sem adott vissza. Az egyenruhások a bejelentést követően a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették, az eltulajdonított készpénzt pedig visszaadták a tulajdonosának.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Miklós 36 éves kisnaményi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. szeptember 2-án egy jánkmajtisi lakóház tetőszerkezetére felmászott, ahonnan bejutott az ingatlan padlásterébe. A tulajdonos a zajra felébredt és értesítette a rendőrséget. A járőrök az elkövetőt a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik