Helyi közélet

2015.09.01. 15:46

Fesztivál az Állatokért - 2015

Az Állatbarát Alapítvány idén ősszel is vidám családi rendezvényre várja az állatok szerelmeseit, hiszen ismét megrendezzük a már hagyománynak számító "Fesztivál az Állatokért" programunkat!

Az Állatbarát Alapítvány idén ősszel is vidám családi rendezvényre várja az állatok szerelmeseit, hiszen ismét megrendezzük a már hagyománynak számító "Fesztivál az Állatokért" programunkat!

Időpont: 2015. szeptember 20. vasárnap

Helyszín: Nyíregyháza, Bujtosi Városliget

Természetesen az izgalmas napot most is az Állati Felvonálással indítjuk, amely 10 órától startól  majd a Korzó Bevásárló Központ parkolójától, ahonnan a Bujtosi Városligetig "kutyagol" a két- és négylábú forgatag.

A Ligetben pedig egész nap színes és izgalmas programokkal szórakoztatjuk az érdeklődőket.

Íme rövid előzetes az állati jó eseményekről:

-  reggeli ébresztő torna a Flexi-Team Aerobic Egyesület jóvoltából

-  engedelmességi-, örző-védő és agility bemutató a MEOE Nyíregyházi Önálló Jogú Szervezetének

előadásában

-  vidám ügyességi kutyásbemutató Pelyvás Csaba kutyatréner vezényletével

-  "gyorstalpaló"  Kutyasuli és Agility tréning a vállalkozó kedvű ebeknek és gazdijaiknak

-  izgalmas  kutya-gazdi futóverseny

-  keverék kutyák szépségversenye

- tombolasorsolás, hogy senki ne menjen üres manccsal haza

A gyermekek szórakoztatásáról egész nap Ugrálóvár és állati Arcfestő gondoskodik. A gazdik a nap folyamán Zentai Melinda mester kutyakozmetikus és Dr. Hegedűs Béla állatorvos tanácsát kérhetik, de a Pet Box Állateledel jóvoltából állattakarmányozási kérdésekben is hasznos tippekkel segítjük majd a gazdikat! Négylábú kedvenceiket pedig egyedi és hasznos ajándékokkal kényeztethetik, hiszen az Állatbarát Alapítvány és a Bol-Dog.hu webáruház ajándéktárgyai is megvásárolhatóak lesznek a helyszínen.

És aki még nem találta meg Élete négylábú szerelmét, feltétlen jöjjön el! Hiszen a Fesztiválon Alapítványunk örökbe fogadható kutyusai is képviseltetik magukat és reménykednek, hogy épp ott talál rájuk az Álomgazdi!

Részletes programmal rövidesen jelentkezünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában